21 (2008)




Este vorba despre Ben, un tip foarte destept ce a intrat la Harvard fara a avea insa si bani pentru a-si plati studiile. Datorita inteligentei iesite din comun, este asimilat intr-o gasca de jucatori de backjack matematic, condusa de profesorul de functii linare, Micky. Acestia dau lovitura in cazinourile din Las Vegas, de unde strang o multime de bani pana cand intra pe fir supraveghetorul unuia din cazinouri si care il bate pe Ben.
Supraveghetorul ii cere lui Ben sa i-l aduca pe profesorul sau Micky, intrucat si acesta a castigat niste sume imense cu ani in urma chiar de sub nasul aceluiasi supraveghetor.
Inainte de bataie, Ben pierde o suma mare de bani, iar pofesorul ii cere  inapoi. Stiind ca nu-i va primii, ii fura banii ascunsi de Ben in camera de camin unde statea.
Ben, dornic de razbunare, ii insceneaza profesorului o capcana, profesorul este prins de supraveghetor iar Ben ramane fara nici un ban.
Sfarsitul il arata pe Ben cu gasca lui scotand o multime de bani din cazionori..
Evident pe parcursul derularii actiunii, Ben se indragosteste de frumoasa Jill, si ea parte a gastii si nu par sa aiba probleme cu relatia lor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ce parere ai despre acest film?